Meny


 

Kjøkkenet har åpent kl. 11.00 på hverdager og fra kl. 12.00 i helgene, frem til kl. 22.00. Her kan du nyte tradisjonelle lunch- og brasserieretter i koselige og uformelle omgivelser i en avslappet atmosfære.

Suppe/Soup

Spicy Fiskesuppe

149,-

Fiskesuppe med reker og grønnsaker, rød karri og kokosmelk.

Ett Glass fish soup - Fish soup with shrimps, vegetables, red curry and coconut milk.

Allergener: F, SK, S&S, SO, SF, SL

Ukens suppe

99,-

Hver uke lager kjøkkenet en ny deilig suppe. Spør din servitør hva vi serverer denne uken.

Soup of the week - Every week the kitchen makes a new and delicious soup. Ask your waiter about this week's soup.

Allergener: Varierer -Spør servitør om allergener


Salater / Salads

Cæsar Salat

164,-

En klassiker vi har valgt å servere med økologisk Stangekylling, acon, hjemmelaget cæsardressing og romanosalat.

Caesar - A true classic served with chicken breast from Stange, bacon, homemade Caesar dressing and cos lettuce.

A: F, HM, R, SP, E, M, SO, S&S

Varm Chevre

164

cherrytomater, pesto, balsamico og rødbeter.

Chevre served on a fruit bread, with cherry tomato, sundried tomato, Basil, Pesto, Balsamico and roasted beetroot.

A: S&S, laktose, nøtter, gluten

Gravlaks

164,-

Laget her på huset, serveres med parmesankrem, syltet rødløk, fennikel, valnøtt, honning og havsalt.

Gravlax - Made in-house, served with a parmesan cream, pickled red
onion, fennel, walnut, honey and sea salt.

A: F, S&S, HM, R, L, M, SF, SO, V, SF


Burgere / Burgers

Ett Glass superburger

179,-

Storfeburger med salat ost, bacon, bifftomat, rødløk, sylteagurk og husets burgerdressing. Søtpotetpommes ved siden.

Ett Glass superburger - Beef burger salad, cheese, bacon, tomato, red onion, pickled cucumber and Our burger dressing.
Sweet potato fries on the side.

A: M, S&S, E, SE, SF, HM

Ett Glass fiskeburger

169,-

Burger laget av steinbitt med hjemmelaget karriremulade, syltet rødløk, fennikel og salat. Søtpotetpommes ved siden.

Ett Glass Fish burger - Burger made of catfish with homemade curry remoulade, pickled red onion, fennel and lettuce. Sweet potato fries on the side.

Allergener: F, SO, SF, HV, E, SP, HM


Hovedretter / Mains

Kålruletter

169,-

Savoykål fylt med bokkhvete og sopp. Stekte gulrøtter og en saus av soya og soltørkede tomater.

Cabbage rolls filled With buckwheat and mushrooms, roasted carrots and a soy & sundried tomato sauce.

A:S&S, gluten, soya

Kveite

189,-

Kveite servert med amadinepoteter, erteguacamole og fennikelsaus.

Halibut fillet With amadine potatoes, pea guacamole and fennel cream.

A: S&S, fisk, laktose

Svinefilet

189,-

Servert med potetmos, eplemos, gulrøtter og peppersaus.

Pork fillet served With mashed potatoes, apple mousse, carrots and a pepper sauce.

A: S&S, laktose, sennep

Oksekjake

199,-

Servert med en potet og rødbetmos, pepperrotsaus og pappardele chips.

Beef cheek with a beetrot&potato mash, horseradish sauce and pappardele chips.

A: S&S, laktose

Kokkens spesialitet

#

Spør din servitør hva kokken har satt sammen som sin spessialitet for dagen.

Chef's special - Ask Your waiter what the Kitchen has put togheter as their special for the day.
A: VE, S&S, HM


Desserter / Desserts

Brunost Crème brûlèe

89,-

Brown cheese crème brûlèe

A: S&S, laktose, egg

Sjokoladetrøffel terte

99,-

Servert med bringebærsorbet.

Chocolate truffel torte, served With rasberry sorbet.

A: S&S, mandel, egg, laktose

Iskule

35,-

Spør din servitør om dagens utvalg.

Scoop of ice cream- Ask your waiter.


Allergener

Allergener

(E) – Egg (HM) – Hvetemel (SK) – Skalldyr (F) – Fisk
(SO) – Soya (R) – Rug (P) – Peanøtter (H) Hasselnøtt
(SP) – Sennep (SL) – Selleri (SF) – Sesamfrø
(S&S) – Svoveldioksid og sulfitt
(N) Nøttemiks (Valnøtt, mandel, hasselnøtt og peanøtt)